| View previous topic :: View next topic |
| EU prvenstvo u Hrvatskoj?! |
| DA |
|
38% |
[ 13 ] |
| NE |
|
61% |
[ 21 ] |
|
| Total Votes : 34 |
|
| Author |
Message |
Ultras_VINKOVCI Moderator

|
Posted: Mon Feb 12, 2007 6:55 pm Post subject: |
|
|
| Bastard! wrote: |
| Veliko NE domaćinstvu EP-a. Iz tog će domaćinstva kao profiteri izaći samo mafija iz HNS-a a svi će gradovi dugoročno imati samo troškove održavanje velikih stadiona koji će zjapiti prazni. Druga stvar, kako nekome može pasti napamet takav cirkus kad živimo u državi u kojoj se u bolnicama ruše stropovi, veliki dijelovi zemlje su minirani... I uostalom, Osoba koja izjavi da je zemlja kao što je Italija, tržište od 60 mil stanovnika, prvaci Svijeta, jedna od najjačih nogometnih liga, dok Fifom predsjeda jedan Platini koji ima Talijanske korijene izgubila sve šanse za dobivanje ep zbog smrti jednog čovjeka je budala. S mog osobnog stajališta, bolje bi bilo da je vani jer bi se lakše dolazilo do karata a i bilo bi manje "pravih navijača". |
evo upravo zbog ovoga sam protiv, zalosno je da je u nasoj zemlji nogomet vazniji od puno bitnijih stvari |
|
| Back to top |
|
 |
macho Stalni korisnik
|
Posted: Mon Feb 12, 2007 7:34 pm Post subject: |
|
|
| Bastard! wrote: |
| Veliko NE domaćinstvu EP-a. Iz tog će domaćinstva kao profiteri izaći samo mafija iz HNS-a a svi će gradovi dugoročno imati samo troškove održavanje velikih stadiona koji će zjapiti prazni. Druga stvar, kako nekome može pasti napamet takav cirkus kad živimo u državi u kojoj se u bolnicama ruše stropovi, veliki dijelovi zemlje su minirani... I uostalom, Osoba koja izjavi da je zemlja kao što je Italija, tržište od 60 mil stanovnika, prvaci Svijeta, jedna od najjačih nogometnih liga, dok Fifom predsjeda jedan Platini koji ima Talijanske korijene izgubila sve šanse za dobivanje ep zbog smrti jednog čovjeka je budala. S mog osobnog stajališta, bolje bi bilo da je vani jer bi se lakše dolazilo do karata a i bilo bi manje "pravih navijača". |
Točno to,jedino dobro od svega infrastruktura bi se napravila,ostalo čista 0! _________________ .....joj što volim RIJEKU, za nju dajem sve..... |
|
| Back to top |
|
 |
gelipter Novi korisnik

|
Posted: Wed Feb 21, 2007 11:15 pm Post subject: |
|
|
ne.
ako dobijemo prvenstvo u ligi će bit atmosfera jadna ko u portugalu danas... par luđaka na stadionu za 60 tisuća ljudi _________________ ....::::ne pozabi da te volin::::..... |
|
| Back to top |
|
 |
pyro Site Admin
|
|
| Back to top |
|
 |
Wasted ZG Novi korisnik
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 3:20 pm Post subject: |
|
|
| Mene najviše čudi kak se uzima zdravo za gotovo da je to pozitivno za nas i da ćemo biti u plusu.pa jebote mi moramo toliko para uložit u svu tu izgradnju...od hotela,preko stadiona i kampova do cesta...ne znam kakva jebena turistička sezona može to pokrit.mi smo ipak jedna mala, relativno siromašna tranzicijska zemlja.meni se čak najrealnije čini da će se ostvarit back up plan da Njemačka dobije...ma ima to i pozitivnih strana gledajući iz perspektive prosječnog građanina-dobra zarada,infrastruktura,stadioni,ušminkat će se gradovi(to je meni iskreno najpozitivnije-pogledajte samo fasade u centru Zagreba)...ali iz perspektive navijača-jako loše-represija,klaunovi dobivaju karte,Marković diže spomenik sam sebi,debili odlučuju tko su "pravi" navijači...ne znam više sam protv nego za,ali neću plakat i ako ga dobijemo |
|
| Back to top |
|
 |
pyro Site Admin
|
|
| Back to top |
|
 |
Židov Stalni korisnik

|
Posted: Fri Feb 23, 2007 6:05 pm Post subject: |
|
|
nije mi se ni dalo čitat, uvijek ista pjesma, samo mazanje očiju javnosti, kako bi nas zamrzili kako bi se mi kao povukli i ugasili itd. itd. ma gamad prokleta 2g02 nvš 67f57 _________________ BBB Zapruđe/Blue Knights
16. god- 6 gostovanja |
|
| Back to top |
|
 |
ridikul Novi korisnik

|
Posted: Fri Feb 23, 2007 8:28 pm Post subject: |
|
|
ja sam za jer malo će se prićati o hrvatskoj u biti ne malo nego puno,i lakše mi je platiti put do zagreba ili splita npr. nego u italiju.i razmišljajte malo sa navijačke strane,mogli bi "primjereno"ugostiti druge navijače.  _________________ UPRAVA ODLAZI!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Židov Stalni korisnik

|
Posted: Fri Feb 23, 2007 9:05 pm Post subject: |
|
|
to je ono i zbog čega sam ja bio za... ali je opet i puno razloga protiv, tak da ja trenutačno zapravo NEZNAM _________________ BBB Zapruđe/Blue Knights
16. god- 6 gostovanja |
|
| Back to top |
|
 |
|